06 - 2467 5125 | 06 - 2393 4844 | 0181 - 675 145 | 0181 - 620115 info@uvvw.nl

CREMEREN IN SPIJKENISSE

Voor wie is Cremeren in Spijkenisse van de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging bedoeld?


Voor cremeren in Spijkenisse zijn pakketten van de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging in deze economisch wat moeilijker tijden interessant voor diegene die niet meer uitgeven wil dan strikt noodzakelijk is. Er zijn mensen die worden geconfronteerd met een overlijden en op dat moment simpelweg moeite hebben om deze kosten te voldoen. Ook zijn er mensen die geen nabestaanden hebben en liever zo eenvoudig mogelijk, maar toch netjes en verzorgd van deze aardbol willen verdwijnen. Andere mensen zeggen: ‘Doe het maar zo goedkoop mogelijk, dan zadel ik mijn nabestaanden niet op met hoge kosten. Mocht er dan nog wat overblijven, dan hebben ze nog wat geld voor andere noodzakelijke dan wel leuke dingen.

Crematie Spijkenisse
Duidelijkheid
Er zijn ook mensen voor wie  het concept gewoon voldoende is. Zij willen bijvoorbeeld een geheel aangeklede uitvaart, maar omdat wij de enige zijn die niet geheimzinnig doen over prijzen en die wekelijks in de krant publiceren, bellen ze naar de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging. Wij komen de nabestaanden tegemoet door een zo goed mogelijke uitvaart te leveren voor een zo laag mogelijke prijs. De extra toevoegingen die worden gewenst, worden per stuk doorberekend. Soms lijken deze duur maar u moet beseffen dat de prijs ook een stuk extra arbeidsloon bevat. Dit in tegenstelling tot reguliere uitvaartondernemingen die simpelweg een vast ondernemersloon rekenen, ongeacht of u zaken gebruikt of niet.

Geen verrassingen
Voor Cremeren in Spijkenisse kom je bij de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging nooit voor verrassingen te staan. Het enige wat in offertes wordt open gelaten, zijn nota’s van derden zoals ziekenhuizen en de te gebruiken consumpties. Wij kunnen namelijk nooit inschatten hoe groot families zijn en/of sociale netwerken. Deze kosten kunt u zelf inschatten door circa 5,50 euro per persoon te rekenen voor 2 kopjes koffie met een koek of iets soortgelijks.