06 - 2467 5125 | 06 - 2393 4844 | 0181 - 675 145 | 0181 - 620115 info@uvvw.nl
logo budget uitvaart / van wijngaarden

BUDGET UITVAART STELT ZICH VOOR

 

U kent ongetwijfeld het gezegde: “goede wijn behoeft geen krans”.

 Toch voelen wij de behoefte om u bij te praten over de ontwikkelingen van de laatste jaren.

 Alweer 29 jaar geleden zijn wij begonnen met van Wijngaarden Uitvaartverzorging.

 In het eerste decennium van deze eeuw blijkt, onder andere door de veranderende economie en de komst van de euro, dat men de prijsstijgingen in de uitvaartbranche steeds moeilijker op kan brengen. Soms wil men niet zoveel uitgeven. Sommige mensen willen helemaal geen poespas, maar gewoon een uitvaart zonder allerlei opsmuk. Dit leidt in 2004 tot de oprichting van de Zuid – Hollandse Budget Uitvaartverzorging door onder andere van Wijngaarden Uitvaartverzorging.

 Het bedrijf ontstond in samenwerking met  anderen die net als wij vonden dat de uitvaartkosten destijds torenhoog waren. Dit was net in de periode dat de euro ingevoerd werd.

Budget uitvaarten bleken  al direct een groot succes te zijn. Nabestaanden wilden graag een net verzorgde uitvaart maar toch geen enorm bedrag kwijt zijn.

 Anno 2024 zijn we ondertussen al vele jaren verder en maakt u gebruik van onze  ruime ervaring, een gevarieerd aanbod van diensten en producten. Wij verzorgen eerlijke geprijsde en uitstekend verzorgde uitvaarten.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij families die te maken krijgen met een overlijden, op ons kunnen steunen en wij adviseren in zowel emotionele als praktische zaken die zij op dat moment nodig hebben. 

 Wij maken bij u thuis , als wij de uitvaart komen opnemen, in overleg met u heldere afspraken over de uitvoering en over de kosten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Als kleine onderneming kunnen wij  met elkaar de familie middels persoonlijke begeleiding alle mogelijkheden bieden om op een gewenste manier het afscheid te realiseren die bij de overledene maar ook bij de nabestaanden past.

De prijs van het basispakket is € 3675,00.

Hier komen de kosten van het door u gekozen crematorium bij, welke zonder opslag aan u worden doorberekend.

Wij hebben nog 2 andere pakketten, waarbij de goedkoopste mogelijkheid al bestaat vanaf  € 2150,00

De inhoud van de pakketten staat beschreven op onze website:
https://www.budget-uitvaartverzorging.nl/voordelige-uitvaart 

 Heeft u liever een folder en / of een wilsbeschikking  ( wensenboekje ) waarin u uw keuzes kunt vastleggen, neem dan even contact met ons op:

 Indien u behoefte heeft aan een kennismakingsgesprek om in alle rust na te denken over beslissingen die straks gemaakt moeten worden is dat uiteraard ook geheel vrijblijvend mogelijk.

Dag en nacht bereikbaar

Voor meldingen van overlijden dag en nacht bellen:
0181 – 675145
0181 – 620115