0181 - 675 145 | 0181 - 620115 | 010 - 419 4010 Voor meer informatie: 0181-675208 info@budget-uitvaartverzorging.nl

WAT IS BUDGET

Budget Uitvaart & van Wijngaarden  werken in geheel Rotterdam en omstreken, maar onze pakketprijs geldt alleen in de volgende plaatsen: geheel  Voorne-Putten,  Rozenburg,  Spijkenisse, Hoogvliet,  Pernis,  Albrandswaard,  Barendrecht ,Rotterdam en Capelle a/d IJssel.

Om gebruik te kunnen maken van ons pakket gelden een paar voorwaarden:

  • zowel het regelen van de uitvaart alsmede de uitvaart zelf dienen binnen ons basisgebied plaats te vinden.
  • Begraven dient te geschieden in een algemeen graf. Dit zijn graven met een looptijd van 10 tot 15 jaar. Grafrechten kunnen niet worden verlengd. In meerpersoonsgraven bepaalt de beheerder van de begraafplaats wie er nog meer in het graf wordt begraven. Als monument is meestal alleen een platte tegel van 50 x 50 mogelijk. Grafrechten worden vergoed tot € 900,00. Als u een eigen graf wilt aanschaffen kan dit uiteraard, tegen de prijs en de voorwaarden zoals die door de desbetreffende begraafplaats worden gehanteerd.
  • Een crematie is gebaseerd op een tijdsduur van 30 min. aulagebruik en 30 min. gebruik van de ontvangkamer. Sommige crematoria hanteren ruimere tijden. Deze wordt gedekt tot € 1200,00.

Buiten ons basisgebied hanteren wij een regio-opslag die onder andere afhankelijk is van de ter plaatse geldende tarieven en de extra benodigde arbeidsuren. Daarnaast berekenen wij, afhankelijk van de afstand, een prijs van 1,50 euro per kilometer.

Het basispakket van Budget Uitvaartverzorging & van Wijngaarden VOF omvat alles wat bij een uitvaart noodzakelijk is. Geen overbodige zaken, maar alles wat nodig is om iemand netjes te begraven of te cremeren.

Wat u hierbij moet optellen zijn de kosten van het bewaren van de overledene in een koelruimte, het zogenaamde opbaren. Deze kosten variëren van ca. € 95,00 per nacht tot wel € 170,00. Dit is afhankelijk van de door u gekozen locatie en is door deze grote prijsverschillen niet in een pakket onder te brengen.

Enkele prijzen zijn momenteel:

LocatiePrijs per dag
Hofwijk 95,00
Rouwcentrum Nissewaard 95,00
Ommering120,00
Maeterlinckweg95,00
Schollevaar120,00

Bij een crematie van de Z-H Budgetuitvaartverzorging & van Wijngaarden VOF heeft u de beschikking over minimaal een half uur aulatijd en een half uur condoleancetijd, sommige crematoria geven ruimere tijden uit. U heeft de mogelijkheid een condoleanceregister te tekenen, een auladienst te houden met toespraken en/of muziek en u heeft de mogelijkheid om, na afloop van de plechtigheid, de familie te condoleren. Het tarief wordt vergoed tot € 1200,00.

Het begraafrecht wordt vergoed tot € 900,00.