06 - 2467 5125 | 06 - 2393 4844 | 0181 - 675 145 | 0181 - 620115 info@uvvw.nl

Uw zorg in vertrouwde handen bij de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging & van Wijngaarden

Voor meldingen van overlijden kunt u dag en nacht bellen

Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging Spijkenisse.

Hoe is de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging Spijkenisse ontstaan?

De oorsprong van de Zuid-Hollandse Budget Uitvaartverzorging Spijkenisse is als volgt.

Marguerita van Wijngaarden heeft in 1995 is als derde uitvaartonderneming in Spijkenisse van Wijngaarden Uitvaartverzorging opgestart. Dit als reactie op de mannencultuur, die tot dan toe heerste bij de anderen twee bedrijven. Als verpleegkundige zat het verzorgen en begeleiden al in het bloed. Echter bij het laatste gedeelte wordt een verpleegkundige niet betrokken, dus een carrièreswitch was noodzakelijk.
In het eerste decennium van deze eeuw blijkt, onder andere door de veranderende economie, dat men de prijsstijgingen in de uitvaartbranche steeds moeilijker op kan brengen. Soms wil men niet zoveel uitgeven. Sommige mensen willen helemaal geen poespas, maar gewoon een uitvaart zonder allerlei opsmuk. Dit leidt in 2004 tot de oprichting van de Zuid-Hollandse Budgetuitvaartverzorging door onder andere van Wijngaarden Uitvaartverzorging.

Budget Uitvaartverzorging Marguerita van Wijngaarden
Wouter van Wijngaarden

In 2005 noopt de groei van het bedrijf tot uitbreiding van het personeelsbestand en komt Wouter van Wijngaarden in dienst. Ook hij komt uit de medische hoek en heeft de laatste 23 jaar bij een farmaceutisch bedrijf gewerkt.

In 2012 is van Wijngaarden Uitvaartverzorging de enige eigenaar geworden van de Zuid-Hollandse Budgetuitvaartverzorging.

 

Voor meldingen van overlijden kunt u dag en nacht bellen.

Of bel ons voor informatie.